Kasten op maat

Wilt u meer kastruimte creëren in uw slaapkamer of woning? Of bent u op zoekt maar een kastenwand welke precies op maat wordt gemaakt op de plaats die u wilt? De ervaren timmerman van Claassen Timmerwerken kan u voorzien in al uw wensen op het gebied van kasten op maat. Of het nu gaat om een (inloop) kledingkast met led verlichting in uw slaapkamer, een klassieke boekenkast die past binnen uw interieur of een kast in de hal van uw woning, Claassen Timmerwerken bent u aan het juiste adres.

Iedere kast wordt volledig op maat gemaakt op basis van uw wensen en eisen, met hoogwaardige materialen en afgewerkt met de grootst mogelijke precisie. U heeft de keuze uit een enorm scala aan kleuren, systemen, materialen en kastindelingen. De keuze op het gebied van maatwerkkasten is zo groot dat u altijd een passende oplossing vindt welke geheel op maat in uw interieur wordt geplaatst.

Contactgegevens

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een inbouwkast of kast op maat? Neem contact met ons op en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen en eisen samen met de verschillende opties voor het ontwikkelen van een kast op maat te bespreken.