Keuken renovatie en nieuwe keuken

Bent u helemaal uitgekeken op uw keuken en is het tijd voor een verbouwing van uw keuken? Of wilt u meer ruimte in uw keuken met nieuwe apparatuur en een nieuw werkblad? Dan bent u bij Claassen Timmerwerken aan het juiste adres! Of het nu gaat om een simpele plaatsing van een keuken of een uitgebreide verbouwing van uw keuken, wij kunnen voor u het gehele proces van begin tot eind verzorgen.

Wij kunnen samen met onze ervaren partners onder andere de volgende werkzaamheden voor u verrichten op het gebied van keuken verbouwingen en renovaties:

  • Sloopwerk: het slopen van de bestaande keuken, muren en/of vloeren.
  • Het verleggen van de leidingen voor gas, water en elektriciteit
  • Het op maat maken van een keuken
  • Timmerwerken
  • Tegelwerk
  • Renovatiewerkzaamheden
  • Het plaatsen van de keuken en afmontage

Keuken op maat

Wilt u een keuken op maat laten maken? Door de jaren heen heeft onze timmerman veel ervaring opgedaan wat betreft keukenrenovatie en het bouwen van keukens op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor het ontwerpen en maken van een keuken op maat.

Keuken renovatie

Het renoveren of opknappen van een bestaande keuken heeft een aantal voordelen ten opzichte van een geheel nieuwe keuken. Vaak is de basis van een keuken nog goed, maar zijn enkel het werkblad en/of de kastdeurtjes versleten of kapot. Een kastdeurtje hangt bijvoorbeeld scheef, de folie laat of de keukenladen klemmen. En misschien wilt u wel een andere kookplaat of afzuigkap. Maar om daarvoor nou de complete keuken te slopen is een hele stap. In dat geval is het renoveren van de keuken een goede optie.

Een keuken renovatie is minder ingrijpend en veel voordeliger dan een compleet nieuwe keuken. De goede onderdelen van de keuken blijven behouden en bijvoorbeeld de kastdeurtjes, de lades en het werkblad worden vervangen. Hierdoor heeft u met een beperkt budget binnen een korte tijd een geheel nieuw uitziende keuken.

Offerte aanvragen of meer informatie?

Wilt u uw keuken laten renoveren, wilt u meer informatie ontvangen over het vernieuwen van een keuken of wilt u een offerte aanvragen voor een keuken renovatie of een complete verbouwing van uw keuken? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!