Badkamer renovatie

Wordt het tijd dat u uw badkamer laat opknappen of verbouwen? Dan bent u bij Claasen Timmerwerken aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het slopen, verbouwen en opknappen/renoveren van badkamers. Wij kunnen u niet alleen ondersteunen bij het verbouwen van badkamers, ook de installatie van nieuw sanitair, de reparatie van een kapotte kraan of een volledige renovatie van uw badkamer valt binnen onze werkzaamheden.

Badkamer renovatie

Het opknappen en verbouwen van badkamers is niet het enige wat Claassen Timmerwerken doet, wij voeren ook regelmatig badkamerrenovaties uit. Een renovatie van een badkamer is vergelijkbaar met een verbouwing, met uitzondering dat er bij een renovatie meer van de bestaande badkamer wordt behouden.

Een badkamer renovatie zorgt ervoor dat het wooncomfort van uw woning aanzienlijk wordt verbetert en u kunt genieten van een nieuwe badkamer terwijl het lagere kosten met zich mee brengt ten opzichte van het verbouwen van uw badkamer.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten voor een badkamer renovatie of het verbouwen van uw badkamer? Of wilt u meer informatie over het renoveren van een badkamer? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.